Oyun Ulağı

CS GO Mouse ile Zıplama nasıl yapılır? CSGO Mouse Tekerleği ile Zıplama nedir? gibi sorulara bu yazıda ayrıntılı bir şekilde cevap vereceğiz.

Oyun oynamak, hemen hemen herkesin sevdiği bir faaliyettir. Bilgisayar oyunları ve çok oyunculu oyunlar özellikle tercih edilir. Bilgisayar oyunları tarihinde en çok oynanan oyun şüphesiz CS GO oyunudur. Bunun gibi birçok oyuncu çevrimiçi ve çevrimdışı modları içerir.

CS GO Mouse ile Zıplamak

cs go mouse ile zıplama kodu

Jump Throw bind, düğmelerinizden birine bağlayabileceğiniz küçük bir özelliktir. Birden fazla eylemi gerçekleştirmeniz için bir düğmeye tek tıklamayla size izin verir. Jump Throw bağlama durumunda, bu eylemler aynı anda sol fare düğmesini atlar ve serbest bırakır. 

CS GO Mouse ile Zıplama Kodu

CS GO Mouse ile Zıplama Kodu: 

bind mwheeldown +jump

Yukarıdaki kodu konsola yazdığınızda, CS GO maçlarında zıplamak istiyorsanız farenizin orta tekerlek tuşu ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu özellik farklı oyun modlarında bunny adı verilen aktivitelerimizi daha rahat hale getirecek ve oyundaki reaksiyon yeteneğinizi geliştirerek kritik anlarda size zaman kazandıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder