Oyun Ulağı

Steam Oyunlarda Nasıl Saat Kasılır

Genellikle CS GO Saat Kasmak ve diğer oyunlarda saat kasmak için çoğu kişi bilgisayarını açık tutmaktadır. Bu da bilgisayarın performansını ve elektrik faturasını ve interneti kötü etkilemektedir. Bu makalede tanıtacak olduğumuz sistem sayesinde, bilgisayarınızı açık tutmadan 7/24 seçtiğiniz oyunlarda saat kasabilirsiniz

Programımızın ismi Idle Daddy. Bu program sayesinde Steam hesabımıza giriş yaptıktan sonra dilediğinizce telefonunuz kapansa bile Wi-Fi açık kaldığı sürece Steam'da oyun oynuyor gözüküp saat kasma işleminiz devam ediyor olacaktır.

İdle Daddy Nasıl Kullanılır

Idle Daddy'i telefonumuza indirdikten sonra programa Steam hesabımız ile gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz.

steam oyunlarda saat kasma

Programın arayüzü oldukça basit tasarlanmış ve kolaylıkla yönetilebilmektedir. Saat kasmak ile kalmayıp oyunlardan kart düşürmek isterseniz kart düşürme seçeneğini başlattığınızda uygulama kart düşürülebilecek oyunlara girip kartları tek tek düşürebiliyor.

steam oyunlarda saat kasma 2021

Steam Oyunlarda Saat Kasmak Ne İşe Yarar

Oyunlarda saat kasmak herhangi bir işe yaramamaktadır yalnızca diğer insanlar/oyuncular tarafından o oyunda deneyimli ve tecrübeli bir kişilik olduğunuzu göstermek amaçlı ya da görünüş amaçlıdır.

Steam Oyunlarda Saat Kasma Programı(Mobil) 2021


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder